dotcomwebdesign.com
Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk

CV'er

 

Jakob Mygind

(f. 1955) Som saxofonist og komponist blander Jakob Mygind mange forskellige genrer indenfor såvel klassik, jazz, rock som etniske musikformer. Gennem de senere år, har JM især arbejdet med sit eget band Matchbrothers, Pierre Dørges New Jungle Orchestra og Hasseris kirkes kor og orkester. Har modtaget Nordjyllands Amts Musikpris, Djambassadorprisen, Årets Nordjyske Jazzpris, samt legater fra Kunstfonden.

 

Mogens Jensen

(f.1963) Kirkemusikalsk diplomeksamen fra Nordjysk Musikkonservatorium (NM) i 1988. Ansat samme år som organist ved Hasseris kirke. Er desuden aktiv som komponist og arrangør. Oprettede Musikforlaget Melodia i 1991. MJ har især beskæftiget sig med fornyelse af kirkemusikken, og fungerer som underviser og foredragsholder indenfor dette felt. MJ er daglig leder af Hasseris kirkes Trio & Vokalgruppe.

 

 

 

 

 

 

Søren Ohlsen

(f.1967) Uddannet ved NM som klassisk diplomsanger i 1999. Har været tilknyttet Hasseris kirkes kor/vokalgruppe siden 1988. Søren Ohlsen har siden 1997 haft engagement ved bl.a. Jysk Operas Kor og Nordjysk Operakompagni og har derudover en omfattende koncert og scenevirksomhed i varierende genrer og sammenhænge.

 

 

 

 

 

 

 

Margrete Grarup

(f. 1969) Uddannet ved NM i 2003. Har været tilknyttet Hasseris kirkes kor siden 1990. Afholder koncerter og workshops og underviser i sang på bl.a. NM, og beskæftiger sig desuden med sangskrivning, komposition og kor-arr. Har arbejdet med teater som både sanger og instruktør (bl.a. Aalborg Teater). Har specialiseret sig indenfor blues, gospel og jazz, og har de sidste 15 år optrådt i ind og udland i div. koncert-sammenhænge.

 

 

 

 

 

Karen Grarup

(f.1973) Uddannet sanger/korleder ved NM med diplomeksamen i 2004. Underviser i sang, kor og musik på Hirtshals musikskole samt i de små klasser på Tornby skole. Siden 2000 ansat som sanger ved Hasseris kirke. Har siden 2005 fungeret som sanger/fortæller i forskellige skolekoncertprojekter omkring H.C.Andersens og brødrene Grimms eventyr. Har medvirket som solist og korsanger på div. cd-udgivelser.

 

 

 

 

Ole Bech

(f.1974) Uddannet guitarist ved NM med diplomeksamen i 2003. Underviser ved Aalborg Musikskole, MGK samt Aalborg Universitet. Er en meget aktiv og anvendt jazzguitarist i mange sammenhænge. Modtog i 2005 den nordjyske jazzpris "Jambazzadørprisen" samt Ålborgs Kulturpris. Har været tilknyttet Hasseris kirke som guitarist siden 1998.

 

Anne-Marie Olivia Østergaard Hassing

(f.1976) Uddannet ved NM i 2003 med rytmisk sang som hovedfag. Musikskolelærer, komponist, fast korsanger og kor-arrangør i pladeselskabet CMC og udøvende musiker. Forfatter, komponerer og opsætter børnemusicals bl.a. i kirker og ungdomsskoler. Pladeaktuel 2007-2008.

Anne-Marie har især sunget sange inden for Jazz og pop- genren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cathrine Benedikt Klange

(f.1981) Uddannet Cand. Merc. Jur. Har været med i Hasseris kirkes korarbejde siden 1992. Har desuden bl.a. været engageret i bandet "Disco Inferno", musicalgruppen "Musicaliber" og er en flittigt benyttet freelance-sanger i mange forskellige koncertsammenhænge landet over. Er fast tilknyttet NM's elite- kor "VoxNorth".